Juleaquavit fra Lysholm

Lysholm christmas edition 2013Lysholm Linie Christmas Edition 2013

Det er med glede vi kan rapportere at nok en Lysholm Aquavit har funnet veien til Polhyllene.

Juleaquaviten har også tidligere blitt produsert, men i årene 2011 og 2012 var den bare å finne utenfor landets grenser.

Den har fått noen utrolige anmeldelser. Både her hjemme og i utlandet.

Den er framstilt på potetsprit og selvfølgelig den sedvanlige hemmelige oppskriften før den ble modnet 26 måneder på sherryfat. Så reiste den på cruise i fire måneder- med hele to passeringer av ekvator.

Den danske Vinavisen sier følgende om den: ” Der er dømt jul og sildebord, når man smager denne fortræffelige aquavit. Den har en krydret duft. en dejlig rund smag med en hel kurvfuld blandede urter og en lang og blød eftersmag. Servér den endelig ikke afkølet – det ville være synd for den fine aroma.”

 

Du vil finne mer informasjon om denne glimrende juleauaviten under fanen Aquavit

Kommentarer

kommentarer